Muun muassa

Olikohan se Tarja Turunen? Se verkkareihin pukeutunut nainen jonka ohi kävelin kaupungilla tässä joku päivä sitten? Oli ainakin hyvin saman näköinen. En viitsinyt jäädä tuijottamaan. Eikä sillä nyt oikeastaan ole mitään väliäkään. Että josko se oli.

Puhdistusaine jossa lukee “with baking soda” sisältää tuoteselosteen mukaan mm. (siinä nimenomaan lukee mm.) alle 5 % ionittomia ja anionisia tensidejä, fosfonaattia. Se sisältää myös mm. säilöntäainetta ja hajusteita. Ruokasooda se ei selosteen mukaan sisällä.

Yhdestä monista Sanoman ilmaislehdistä bongasin otsikon jossa “epäilty uhri” tilitti jotain. Se tuntui jotenkin oudolta. Ehkä se vain olen minä, mutta jotenkin epäilty ja uhri eivät oikein sovi kuvaamaan yhtä ja samaa henkilöä.

Kuinkakohan kauan Volkswagen on aikonut pyörittää sitä ärsyttävää teeveemainosta jossa tyhmän oloinen amiskundi luukuttaa skeidaa musiikkia toisten kiusaksi? Rupeaa todella ottamaan päähän se.

Published

1 comment

Comments are closed.