Suunnanmuutos

Ovat sitten muuttaneet Kampin kauppainfernossa rullaportaiden kulkusuuntaa. Ne jotka ennen menivät ylös, menevät nyt alas ja päin vastoin. Asiasta varotetaan oikein kyltein.

Mikäköhän sai aikaan suunnanmuutoksen? Liekö sillä ollut osuutta asiaan että aikaisempi rullaussuunta helpotti lähinnä Kampista poistumista, kun taas tämä uusi maailmanjärjestys ohjaa kuluttajat kätevämmin ulko-ovelta yläkerroksiin.

Published

5 comments

  1. Eivätkö ne siis mene vieläkään niin, että ylös tai alas pääsee ilman, että tarvitsee kiertää kerrosta ympäri, ts. jatkumona? Jos eivät, niin sitten en kyllä ymmärrä suunnanvaihdosta.

  2. Täytyypä tunnusta etten tiedä. Huomioni perustuu yhdellä nostolaitteella yhden kerroksen välin liikkumiseen (poistuin rullaamattomien portaiden kautta rakennuksen keskikohdalta).

  3. Menevät nyt niin, että pääsee tuolla Marjutin mainitsemalla tavalla. Kävin nimittäin maanantaina kokeilemassa. Ja syy muutokseen lienee juurikin siinä, että yhteen suuntaan pääsee helpommin. Mahtoi, meinaan, olla pöhköä kiertää ympyrää aikaisemmin, jos halusi useamman kuin yhden porrasvälin liikkua jompaan kumpaan suuntaan.

  4. Kyllähän tuo pöhkö järjestely on aika yleinen ja aina yhtä raivostuttava. Käytettävyys ja kaupallisuus eivät vaikuta lyhyellä tähtäimellä kohtaavaan, mutta hienoa, että tällä kertaa joku oli järjissään.

Comments are closed.