Viikkovitonen 37 -06

vitonen kypärässäSiitä on viisi vuotta. Viikkovitonen keskittyy tapahtumiin syyskuun yhdentenätoista, vuonna kaksituhattayksi.

 1. Missä olit kun kuulit terroristi-iskuista USAssa 11.9.2001?
 2. Miltä silloin tuntui?
 3. Oletko nähnyt jonkun asiaa käsittelevän/sivuavan elokuvan (kuten United 93 tai Fahrenheit 9/11)?
 4. Onko 9/11 jotenkin vaikuttanut elämääsi?
 5. Mitä haluaisit vielä sanoa asiasta? Sana on vapaa.

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

10 comments

 1. Pingback: Passi
 2. 1. Kotona voimassa pahoin pilaantuneen lounaan takia. Siippa soitti kiihtyneenä töistä ja käski avata television.
  2. Tuntui pahalta (lounas). Itse näky oli niin uskomaton, ettei tuntunut miltään.
  3. Jälkimmäisen. Katsoin suu ammollaan, että voiko tuo totta ollakaan…
  4. Ei. Kai.
  5. Jotain sopasta ja lusikasta.

 3. hej. jag tycker att det är mycket viktigt att inte glömma – holocaust, 11/9 och såna saker. men.
  hiukan ehkä haittaa, että hesari ynnä tämä blogisivu ja kaikki muut paikat antaa niin suuren painoarvon tapahtumalle, joka surmasi kolmisen tuhatta amerikkalaista. muistanette, että pitkin aasiaa ja afrikkaa kuolee jopa miljoonia ihmisiä ilman että kukaan suuresti huomaa. kiitos!

 4. Hei anonyymi ajattelija,

  kiitos kommentistasi. Olet ihan oikeassa siinä että verrattuna maailman oikeisiin tragedioihin, on syyskuun yhdestoista vain pisara meressä. Mutta mediassa 911 on ihan oma merensä kun taas Aasian ja Afrikan tapahtumat ovat vain roiskeita. Se ei ole oikein, mutta koskas maailma on ollut oikeudenmukainen?

  Tässä blogissa ei ole käsitelty syyskuun yhdennentoista tapahtumia aikaisemmin (eli ei voi väittää että skrubu antaa asialle mitenkään suuren painoarvon — 1 juttu 1615:sta) ja tähänkin Viikkovitoseen asia otettiin teemaksi vain siksi että tapahtumasta on kulunut viisi vuotta (viisi on viikkovitosen numero) ja tänä vuonna kyseinen päivä oli maanantai (Viikkovitonen julkaistaan maanantaisin).

Comments are closed.