Mä internetin luin

Miten armeija nyt voi kouluttaa pojista miehiä kun eivät enää saa maata kuorma-autoissa halkojen päällä ilman että voivat pitää mistään kiinni. Vai että ihan istuimet. Kaikkea kanssa.

Helsinki.fi:ssä mainostetaan kohta aukeavaa mainosrahoitteista uudenlaista kaupunkiportaalia kilpailulla jossa voi voitta unohtumattoman kaupunkielämyksen, sis. mm. pari leffalippua. Vau. Digitoday kirjoittaa uudesta palvelusta ja annan täten itselleni luvan odottaa jotain todella uutta ja fantastista tämän kuun kahdeskymmeneskahdeksas.

Helsinki.fi on Suomen tunnetuimpia verkko-osoitteita.

Helsinki.fi:n päätoimittaja Mikael Alatalo.

Onko tämmöisestä muuten olemassa mitään julkista tietoa. Suomen tunnetuimmat verkko-osoitteet?

Ja mäkkimaailma kohisee, uutta ja upeata tulossa taas. Kuten iPod joka osaa soittaa biisit ilman pakollista sekunnin murto-osan pituista taukoa. Sitä on toivottu. Ja sen on muut soittimet ja softat osanneet jo vaikka kuinka kauan. Toivottavasti tämä uusi ihmetoiminto tulee myös iTunekseen ja päivityksellä vanhoihin iPodeihinkin.

Päivitys: Äh, siis se nimenomaan on softapäivitys. Eli varmaankin siis iTunes. Tulisipa iPodiinkin.

Päivitys 2: Uusi iTunes soittaa biisit yhteen silloin kun iTunes on asian sellaiseksi analysoinut. Testasin asiaa pikaisesti. Näyttää siltä että toisinaan se toimii, toisinaan ei. Ja iPodissa biisien väliin tulee nykyään räpsähdys, ei sitä sekunnin murto-osan pituista hiljasuutta. Eli ei toimi kunnolla vieläkään. Harmi.

Päivitys 3 (13.9.): Köyttöliittymässä puidaan uuden iTunesin käyttöliittymää. Ja siis uudet iPodit soittavat biisit ilman ylimääräisiä taukoja, ei nämä ikivanhat, jo useamman kuukauden ikäiset.

Päivitys 4 (16.9.): InformationWeek: Apple iTunes 7 Draws Complaints — Problems posted on Apple discussion forums include sound distortion, songs skipping, 3-second delays in playing tunes, and lost tracks.

Published

4 comments

  1. iTunesin VII version mukana tullut feature, joka hakee CD:ltä ripatut nimet ja artworksit lennossa netin yli on aika HUIKEA! Muutenkin oman librarynsa plärääminen on nyt ihan toista luokkaa kun saa settinsä visuaalisemmassa muodossa.

    Me I like.

  2. Nimethän se on hakenut jo ennenkin, mutta tuo kansien hakeminen on aika kiva feature. Ja Cover Flowin integroiminen on jees, nyt ei tarvitse käyttää erillistä ohjelmaa.

    Mutta juu, me likes too.

  3. Täällä hiukan tuoreempaa (vieritä kolmanneksi viimeisimpään juttuun), viime vuodelta. Top 10: Google, Helmet, YTV Reittiopas, Ilmatieteen laitos, Finlex, Telkku.com, Työministeriö/mol.fi, VR, YTJ ja YLE.

Comments are closed.