Sävelsolki

Snadiomena on testannut TuneBucklen, vyön jonka solkeen mahtuu iPod Nano. Antavat 4 pistettä (viidestä, oletan).

Hankin tuommoisen itselleni kesällä. Pikkupoppikoneen pidikkeenä TuneBuckle on mielestäni oikein mainio. Soittimen paikka soljessa tuntuu hyvin luonnolliselta ja kuulokejohdon saa kätevästi vedettyä paidan alta. Eli tämän osalta kaikin puolin cool tuote.

Vyönä TuneBuckle sen sijaan on aika huono. Ehkä vatsanympärykseni on liian iso tällaiselle designtuotteelle. Tai ehkä vyö on ollut liian löysällä tai liian kireällä. Oli mikä oli, soljen tappi ei pidä vyötä kiinni. Hyvin epäluotettava vyö.

Onneksi soljessa on pieni magneetti joka pitää iPodin paikallaan kun solki räpsähtää auki. Kadulla. Tai kaupassa. On se kiva sitten jossain kaupungilla ruveta virittämään vyötä kiinni. Tai se ei ole kivaa. Se on noloa.

– Katso äiti, sedän housut valahti alas!
– Älä katso pikku Liisa, pidä silmät kiinni ja työnnä sormet korviin siksi aikaa kun äiti soittaa poliisit paikalle pidättämään tuon perverssin itsensäpaljastajahörhön.
– Mutta, se on tää kuuli dizainvyö iPodille joka ei oikein…
– Älä edes yritä, pervo, poliisit on täällä ihan kohta.

(Kuviteltu tapahtuma: kaikki edellisessä vuoropuhelussa esiintyvät henkilöt ovat kuvitteellisia ja yhteydet todellisiin asioihin ovat vain sattumaa)

Jos TuneBuckle toimisi vyönä luotettavammin (kun se siis oikeasti on vyö), antaisin sille viisi pistettä. Nyt annan korkeintaan kolme. Viidestä, siis.

Published