No voi Yahoo! sentään

Grr. Piti katsoa Yahoo!n uutisista video juttuun joka löytyi Ytysistä.

Sivulta aukeavassa ikkunassa sanottiin huutomerkki-ikonin säestämänä että “We are unable to proceed” ja “Your computer is currently unable to play the selected clip”.

Siitä sitten tarkistamaan tarjotun linkin (Solutions) takaa että mikä IE tässä nyt pitäisi olla käytössä että voi katsoa puolen minuutin videon.

Linkin takaa ilmestyy tieto siitä että käyttöjärjestelmäni on ookoo (eli vika ei siis oikeasti ole compuutterissa, vaikka näin aluksi väitettiin), hienoa, mutta selain kuulemma ei täytä minimivaatimuksia. Jaha, mitkäs ovat sitten suositukset OS X:lle? Juu, siellä sanotaan että Firefox olisi hyvä valinta. Häh? Firefoxhan minulla nimenomaan on. Viimeisin… tai no, ei siis kakkosversio (vielä) vaan 1.5.x, mutta ihan tuore tapaus kuitenkin.

No takaisin katsomaan mikä muu mättää. Flash pitäisi päivittää versioon 8. Minulla oleva versio 9 ei siis ole tarpeeksi uusi? Selaimen ja mediasoittimen yhdistelmä ei ole ookoo (linkki samaiseen selainlistaan kuin aikaisemmin — kiitos, kiitos), mutta QuickTime on kyllä asennettu.

Ei siis videota Firefoxilla.

OS X:lle suositellaan myös selaimia Safari ja Opera. Siispä on pakko käydä testaamassa näillä, vaikka videon katsominen ei oikeastaan enää kiinnostakaan.

Opera ei sano mitään. Ei sano ettei toimi, mutta ei kyllä näytä mitään videotakaan. Safari näyttää videota, mutta se ei ole kyseisen jutun video vaan jotain ihan muuta.

Solutions my ass!

Ei näin. Jopa YLEn Elävän arkiston videot näkyvät täällä. Miksei siis myös Yahoon!n?

Huhuu Yahoo!, onko Flash Video Player tuttu?

Seppästä lainaten “Miten tänä päivänä…“, tai kuten Kasassa “Olen suhteellisen kyllästynyt tällaisiin viesteihin“.

Ja oli muuten, kun sen Safarilla onnistuin katsomaan, tosi mitätön video. Kaikkeen p*skaan (meidän huippu-urheilijoiden käyttämää jargonia) sitä aikaansa käyttääkin.

Published