Silminnäkijän kertomus

Se alkoi juhlista. Kaikki olivat siellä. Myös jonkun äiti. Taisi olla jommankumman niistä kahdesta nuoresta kundista.

Mutta mikä siellä meni pieleen? En ymmärrä. Jotain siinä hyöri pari naista näiden nuorten heppujen ympärillä, lähinnä kuitenkin vain toisen ympärillä. Näytti jotenkin siltä että kundit eivät oikein kuitenkaan naisista välittäneet vaan lähinnä toisistaan.

Mutsi väsähti ja lähti. Vähitellen kaikki muutkin häippäsivät. Kun juhlat loppuivat, jäivät nämä kaksi kundia vielä juhlapaikalle synkistelemään. Kai se oli jotain nuoruuden tuskaa tai ehkä rakkautta, en tiedä. Päättivät sitten kuitenkin keskellä yötä lähteä lähimaastoon ampumaan varsijousella (kuinkas muutenkaan).

Tupsahtivat sitten varsijousi tanassa lammen rantaan, jossa oli jonkun parittajan kokoontumisajo. Paikka kuhisi kevyesti pukeutuneita naisia ja yksi näistä seksuaalisesti epävarmoista kundeista rakastui oitis jengin näyttävimpään böönaan. Mutta eihän siitä mitään tullut kun parittaja tuli jotain hyppelemään siihen kundin ja böönan väliin.

Sitten kului vähän aikaa ja taas oli juhlat. En tiedä kuka järjesti, mutta vaikutti siltä että juhlissa viihtyvä äiti oli päättänyt hankkia pojallensa (toinen tämän jutun nuorista kundeista, se joka siis rakastui siihen böönaan lammen rannalla) vaimon.

Juhlissa kuhisi vaikka mitä naista mutta kukaan ei näyttänyt kelpaavan. Kunnes paikalle, ilmeisen kutsumatta, ilmestyi parittaja rannalta ja tämän mukana, nyt rokkimimmiksi pukeutunut, rannan näyttävin bööna ja iso sekalainen, oudosti pukeutunut posse.

No tää yks kundi oli tietenkin heti sen böönan perään taas, vaikka sen kaverin ja mutsin mielestä idea oli huono. Sitä sitten setvittiin siinä jonkin aikaa kunnes tapahtui jotain jonka minä näin niin että bööna kerta kaikkiaan varasti kundin sydämen. Myöhemmin kuulin että oikeasti kundi siinä oli jotenkin pettänyt böönan, sillä juhlissa ollut rokkibööna olikin sen toisen systeri.

Lööppi: nuori mies hukkui joutsenlampeenOli miten oli, niin juhlat loppuivat siihen. Niin bööna parittajansa kanssa kuin se rakastunut kundi ryntäsivät kaikki ulos juhlista selvästi sekavassa mielentilassa, jättäen juhlavieraat ylen hämmentyneenä räjäyttelemään papatteja sisätiloihin.

Ryntäsivät lammen rantaan. Siellä sitten kundi, joka näytti olevan aika humalassa, yritti selittää jotain böönalle. Kiistelyn jälkeen näyttikin hetken ihan hyvältä, kunnes parittaja tuli paikalle ja pilasi kaiken. Veti kundia turpiin ja vei böönan veks.

Tämä otti lopuksi kundia niin pahasti päähän että päätti juosta lampeen ja hukuttautua.

Tai jotain semmoista.

Published

2 comments

  1. Taivaalle kiitos, että tämä tarina ei sittenkään ollut jommankumman tasokkaan iltapäivälehtemme sivuilta. Olisi mennyt luottamus.

Comments are closed.