Viikkovitonen 48 -06

spåramuseofemmaViikkovitonen makaa rannalla nauttien hiekasta ja lämmöstä, näkee sinut ja päättää udella surffilaudastasi. Millä sinä livut pitkin internetin aallokkoa?

 1. Mitä selainta (/selaimia?) käytät? Miksi?
 2. Onko sinulla aloitussivuna jokin tietty sivusto (mikä?), vai pidätkö uuden ikkunan sisältönä ihan vaan tyhjää sivua (miksi ihmeessä)?
 3. Onko selaimessasi jotain lisäkilkkeitä, jos on, niin mitä?
 4. Oletko muuttanut selaimesi asetuksia mitenkään (esim. kirjasinkokoa)?
 5. Kuulutko niihin jotka selaavat selainikkuna niin suurena kuin vaan monitorille mahtuu, vai pidätkö ikkunaa pienempänä (jos näin, niin miten isoa selainikkunaa tapaat käyttää)?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

22 comments

 1. Pingback: Passi
 2. 1. Firefoxia, yllätys yllätys… FF on jatkuvassa käytössä oleva perustyöväline. Tekemäni sivuston testaamisen takia käytän töissä myös IE:tä (jopa!), Operaa ja Netscapea. Aikaisemmin käytin yksinomaan Operaa, mutta nyttemmin olen siirtynyt Firefoxiin. Tabbed browsing oli se ominaisuus jonka takia siirryin FF:ään – Opera kun on TODELLA hieno selain mutta monet sivustot eivät valitettavasti toimi sillä yhtä hyvin kuin Tuliketulla. Kotona on myös Tulikettu.

  2. Yleensä välilehtiä on aina auki 4-6. Niiden sisältö vaihtelee, useimmat sivut liittyvät työhön: Akkuna, Moodle, Moodle ja Moodle.

  3. Lisäkilkkeitä on: erinäisiä teemoja, view source with sekä web developer.

  4. Teemoja ja fonttikokoja on tullut muutettua

  5. Vaihtelee tilanteesta riippuen. Yleensä vakiokokoiset ikkunat.

Comments are closed.