Viikkovitonen 49 -06

Give me five with green paintKas, vuoden viimein kuukausi on pärähtänyt käyntiin ja jouluvalot syttyvät joka niemeen, notkelmaan, kauppaan ja jopa nettiin. On ensimmäisen adventin jälkeinen maanantai ja Viikkovitonen kävelee pitkin lumettomia katuja miettien tulevaa.

  1. Onko sinulla joulu- tai adventtikalenteri (millainen)?
  2. Jokos on pikkujouluja juhlittu?
  3. Mitä mieltä olet itsenäisyyspäivän vastaanotosta presidentin linnassa?
  4. Ajattelitko katsoa linnan juhlia telkusta (kerro toki miksi), vai oletko ehkä jopa menossa itse paikan päälle, juhlimaan tai mellakoimaan?
  5. Entä onko kaikki joululahjukset jo hankittu? Hämääkö se että yli 300 kauppaa aikoo pitää ovet aattona kiinni?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published