Viikkovitonen 50 -06

viiden kandelan femmaToistakin adventtikynttilää on nyt poltettu. Kaksi jäljellä. Mutta tottahan on muitakin kynttilöitä kuin adventtisemmoiset. Valoa pimeyteen, onhan keskiviikkona Lucian päivä, sanoo Viikkovitonen ja latelee tiskiin viisi loistavaa utelua.

  1. Kuinka usein poltat kynttilöitä? Missä?
  2. Onko väliä millaisia kynttilöitä (suosikkibrändi tai -malli)?
  3. Mistä hankit kynttiläsi (onko vinkkiä kynttiläpuodista?), vai teetkö ne ehkä itse?
  4. Sähkökynttilät: ei vahingossakaan vai ne nimenomaan (miksi)?
  5. Suomen ensimmäinen Lucia kruunattiin 1936, mitä mieltä olet tästä, tänä vuonna 70 vuotta vanhasta, traditiosta?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published