Viikkovitonen 01 -07

vuoden eka vitonenTerveisiä Suomen Lapista, euroopan laidan ulkopuolelta. Viikkovitonen on jään ja lumen luvatussa läänissä analysoimassa seuraavanlaista matemaattista kaavaa: vanha vuosi + 1 = ?. Intensiiviset kenttätutkimukset paljastivat kaavan aiheuttavan koehenkilöissä ainakin disorientaatitota, hallusinaatioita ja nestehukkaa. Lopullisia koetuloksia odotellessa, olkaa hyvä ja täyttäkää alla oleva virallinen kysely.

  1. Missäs olit eilen yöllä kun vuosi vaihtui? Mitä teit?
  2. Teitkö uudenvuodenlupauksen?
  3. Minkä kouluarvosanan antaisit vuodelle 2006 (kerro myös miksi)?
  4. Mitä toivot vuoden 2007 tuovan tullessaan?
  5. Mitä toivot että vuosi 2007 ei tuo tullessaan?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

3 comments

  1. Päivän myöhässä mutta silti, där finns. (Meniköhän tuo ulkomaankielinen osuus edes oikein, olen vähän vähemmän haka siinä.)

Comments are closed.