Aivodumppi

Joskus pitäisi pystyä omassa päässä, kuten tietokoneen käyttöjärjestelmässä, keskeyttämään turhat prosessit. Kaikki sellaiset jotka vain vievät resursseja huonolla hyötysuhteella. Mutta aivojen käyttiksessä ei ole prosessien keskeytystoimintoa, niinpä ideat on julkaistava blogissa. Tässäpä nämä pahimmat resurssisyöpöt.

Jack Santa24-sarjan uusi kausi, versio 1: Jack Joulupukki palaa jälleen kerran takaisin töihin ja taas on tiedossa hektinen vuorokausi. Ties monesko tuotantokausi, ensi-ilta ja ainoa esityspäivä ympäri maailma noin 351:n päivän kuluttua.

24-sarjan uusi kausi, versio 2: Jaakko Bauer palaa Helsingin kaupungin liikennelaitokseen töihin ja on jälleen valtavien paineiden alla linjalla 24, Erottajalta Seurasaareen. Tapahtumat saavat koko kansakuntaa uhkaavan käänteen, kun matkustajat koputtelevat linja-auton ovia. Esitysaikataulut HKL:n palvelusta.

Sekä: Leffa jota tuskin tulemme näkemään ja epätodennäköinen festari.

Ehkä nyt mahtuisi päähän muutakin ajateltavaa…

Published

4 comments

  1. hahah, kaikkea säkin kanssa mietit vai kuuluuko tällänen normi sunnuntaihin?

  2. Tällainen normi ei kuulu sunnuntaihin. Oli vain aika purkaa patoutumia.

  3. Eihän sitä koskaan tiedä, millaisia elokuvia Suomessa päätetään tukea, tehdä ja levitykseen päästää :)

Comments are closed.