Monokromaattisia muistikuvia matkalta 1/4

Se on hermostuttavaa kun lentokoneessa vieressä istuu joku, jonka on minuutin välein kyylättävä miten pitkä vessajono on, menemättä kuitenkaan sinne. Etenkin ärsyttävää on se silloin kun itse istuu sellaisella paikalla että olisi annettava tilaa vessankyylääjälle tämän tahtoessaan pois paikaltaan.

Meni se sitten. Monen kymmenen kyyläyksen jälkeen. Palasi istumaan ja paikalle ilmestyi kyylääjän joku tuttu paria riviä edempää. Nainen. Kyylääjä, mies, kertoi suunnittelevansa mersun hankkimista. Nainen kuunteli ja tunki itseään koko ajan lähemmäs selittävää kyylääjää.

Siinäpä minä sitten istuin. Käytäväpaikalla. Kyylääjä istuimessaan oikealla puolellani kertomassa miten Kauniaisissa on vain kaksi jotain tiettyä mersumallia, ja siksi juuri sellaisen hankkiminen olisi hyvä. Vasemmalla nainen käytävällä tunkemassa maitorauhasiaan henkilökohtaiseen tilaani. Olin näille ihmisille kuin ilmaa.

Ajattelin että pitäisikö asiasta huomauttaa, mutta en uskaltanut. Nainen näytti kasvoiltaan niin kohotetulta ja kiristetyltä että olisi varmaan ratkennut liitoksistaan jos olisin jotain sanonut. Päätin olla ottamatta riskiä. Pidin jopa täytelyijykynäni visusti kärki naisesta poispäin yrittäessäni täyttää sudokuruutuja, etten vaan vahingossa puhkaise mitään. Olisi vielä voinut räjähtää.

Lentokoneissa pitää olla varovainen.

Miksi muuten lentokoneruoan kanssa saa vain noin 18 murua mustaa pippuria mutta hirveän paljon enemmän suolaa?

Sveitsin ilmatila oli täynnä nimismiehen kiharoita.

Published

8 comments

 1. Minä ahdistuin vieruskavereista kerran niin paljon, että seisoin käytävällä parin tunnin lentomatkan. Vittu.

 2. Joskus kannattaa taipua ja pyytää mahdollisuutta istuimien vaihtoon.

 3. Ylipäätään ahtaat tilat kenentahansa vieraan ihmisen tunkeutuessa henkilökohtaiselle reviirille ovat ahdistavia.

 4. Ei minua se oman lebensraumin rajan ylittäminen hirveästi ota päähän. Se on kiinni siitä miten se tehdään ja kuka sen tekee. Vaikka hermot lentolaitteessa olivat hiukan pinnassa, olin kuitenkin lähinnä huvittunut kunnellessani miten Granissa on vain kaksi R-sarjan mersua. Ja hymyhän aina siinä on herkässä kun näkee kovasti käsiteltyjä kasvoja.

 5. No, mua kyl pännii syliin tunkevat tuntemattomat ihmiset joille ei ole antanut “lupaa” tulla metriä likemmä.

  Mut onhan se jätte karmeeta jos granis on bara twå r-sarjan mersua. Lama tulee :)

 6. “Pidin jopa täytelyijykynäni visusti kärki naisesta poispäin yrittäessäni täyttää sudokuruutuja, etten vaan vahingossa puhkaise mitään.”

  LOLOLOLOL =D

  Varhaisaamun ehdottomasti parhaat naurut!

Comments are closed.