Viikkovitonen 14 -07

VitonenVitonen tulittaa sarjatulta sattumanvaraisesti ympäri aiheviidakkoa. Jos ei sieltä mitään mehevää osumaa tule, niin jotain ainakin. Savu hälvenee – on aika katsoa mitä koirat toivat pusikoista. Kas, viisi osumaa viikon iloksi, s’il vous plaît.

  1. Montako blogia sinulla on seurauksessa ja miten seuraat niitä? Kotimaisia? Ulkomaisia? Kerro kaikki ja vähän lisää.
  2. Nythän ei ole kuin semmoiset 151 päivää siihen että analogiset TV-lähetykset loppuvat. Joko olet valmistautunut täysdigitaalisiin signaaleihin? Mitä pidät koko digi-tv asiasta? Miksi luulet että meillä täällä on niin kova kiire siirtymään digitelevisioon?
  3. Norjan kuluttajaviranomaiset ovat masinoineet kampanjan Applea vastaan (ja saaneet mukaan niin pohjoismaiset kuin Ranskan ja Saksan kuluttajaorganisaatiot), koskien sitä että iTuneksen kaupasta ostettua musiikkia ei voi soitta kuin iPodissa. Onko tässä järkeä? Eikös näiden organisaatioiden pitäisi käydä taistoa esimerkiksi DVD:n aluekoodia, tai viallisia CD-levyjä (myös kopiosuojauksena tunnettu) vastaan?
  4. Kevät näyttää tulleen. Harmittaako se? Onko tämä ihmisen tekosia? Olemmeko me syypää siihen että lämpötilat nousevat ja kesä kestää pidempään? Ja on enemmän tulvia. Jotkut väittävät että se ei ole meidän syy. Ketäköhän tässä pitäisi uskoa?
  5. Osaan sanoa kymmenellä kielellä kiitos, sanotaan laulussa. Kyllähän sinäkin osaat, etkös vaan? Siitä nyt luettelemaan. Yritä edes. Äläkä lunttaa netistä.

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published