Viikkovitonen 16 -07

YksityiskohtavitonenOn viikko kuusitoista ja samalla myös kuudestoista päivä. Tänään keskitytään haircuttiin. Viikkovitonen käy klanilassa, kysyy kampaajista. Puhukaamme partureista. Höpiskäämme hiuksista.

 1. Milloin kävit viimeksi kampaajalla/parturissa?
 2. Onko sinulla vakiokampaaja/-parturia vai käytkö missä sattuu (kerro myös miksi)?
 3. Harrastako saman hiustyylin ylläpitämistä vai muuttuko tyyli aina kun istahdat parturi-kampaajan tuoliin?
 4. Paljonko toimenpide yleensä vie aikaa? Mitä kaikkea hiuksillesi tehdään?
 5. Ovatko hinnat mielestäsi kohdallaan?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

7 comments

 1. 1. Siitä oli ehkä kuukausi. Tällä kertaa otin bisneskelpoisen heiton. Rok leikkautettiin (pitkällisen painostuksen seurauksena) eikä minua varmaan enää hyväksytä proge-keikalle yleisöön. Heitto jota rupesin kasvattamaan kaukomailla sai itse asiassa kyytiä jo aikaisemmin ja siitä muodostui aikuiselämäni ehkä hirvein hiusfloppi.

  2. Vakkari. Meidän naapurissa on varsin mielekäs murju nimeltä Colours International. Omistaja Michelle, meitsin vakiotupsuttaja, on puoiksi Jamaicalainen, puoliksi Intialainen, ja muutamia puolia sieltätäältä maailmaa. Aikamoinen mamma! :) CI saa aika monet muut leikkaamot tuntumaan tiukkapipoisilta.

  3. Ai niinkuin näin ja näin?

  4. Tunti, plus vartti myöhästymistä joko minun, Coloursin tai molempien puolesta. Vähemmän jos on kiire.

  5. Meitsiä laskutetaan 18–20 €. Ihan siedettävä menetys.

 2. llaurén: Näyttäisi siltä että WordPress ei oikein pidä @-merkistä keskellä linkkiä. Vaihdon merkin sanaan at ja homma toimii.

 3. Pingback: pnuk!
 4. 1. Syyskuussa viime vuonna kai, jos oikein muistan, sen jälkeen sisko on tasoittanut hiuksia pariin kertaan. Hiukset olivat taas pitempiä talvella.

  2. Vakiokampaaja ihan naapurissa.

  3. Kampaus vaihtuu noin kerran vuodessa, ehkä pari. Pidän nimittäin lyhyempiä hiuksia kesällä, ja pitempiä talvella. Kohta taas aika leikata kesäkampaus, ja silloin lähtee kunnolla hiuksia pois.

  4. 30-60 min. 30 minuuttia jos vain tasoitetaan, kauemmin jos vaihdan kampausta ja hiuksia leikataan kunnolla. Ei siinä sen kummempaa tehdä, joskus leikkauksen päälle lisätään pesu.

  5. Hinnat ovat ihan kohdallaan, leikkauksesta maksan 17 €.

Comments are closed.