Linkistä se ikkunakin ponnahtaa

Miksiköhän Nelosen saitilla on päädytty laittamaan sarjojen esitysajat ylimääräisen klikkauksen taakse ponnahdusikkunaan (Sarjan lähetysajat)? Eikö niitä voisi jotenkin ATK:n avulla näyttää samalla sivulla kuin missä on sarjan tiedot? Se olisi käyttäjäystävällisempää niin.

Ja voisiko ajatella, että kuluttajapalvelussa termin KV sarjat voisi vaihtaa vähän paremmin ymmärrettävään, kuten vaikka ulkomaalaiset sarjat? Osoitteessakin lukee /sarjat/ulkomaalaiset, eikä KV.

Published

5 comments

  1. Miksi suomalaisten kanavien sivuilla ei anneta esiteltävän sarja virallisia kotisivuja? Tai näin ainakin oli vielä silloin, kun lopetin suomalaisten kanavien saittien selaamisen. Alkoi vaan vituttamaan kun jotain yritti etsiä. Onneksi meillä on Google …

  2. Varmaan siksi, etteivät katsojat suotta törmäisi spoilereihin, kun Suomessa sarjat kai tapaavat tulla pari vuotta myöhässä.

    [Minä en katso sarjoja, kun pitää blogata ja kaikkea, joten en tiedä oikeasti.]

  3. No mutta, eikö tuon voisi hoitaa laittamalla ohjelmasivulle varoitus, mustaa tekstiä paksuin mustin kehyksin: Tämän sivun sisältö saittaa sisältää spoilereita. Holhotaanhan meitä muutenkin.

  4. Olen myös ihmetellyt, että miksei kanavien saiteilla voi olla tietoja myös niistä sarjoista, jotka parhaillaan ovat esitystauolla. Voisi olla ihan vaikka maininta tyyliin “sarja jäi tauolle syksyllä 2006, tuotantokauden xx jälkeen. Alustavien tietojen mukaan sarjan esityksen tuotantokaudesta xx+1 jatkuvat taas syksyllä 2007”. Ainakin viimeksi kun jostain sarjasta tietoja etsin, en löytänyt mitään mainintaa muistaakseni Nelosen saitilta, ja en tietenkään uskaltanut mennä viralliselle sivulle juuri spoilerien pelossa (etenkään kun en muistanut mihin kauteen jäätiin).

Comments are closed.