Todella hienoa

Nettikeskusteluille ehdotetaan pakollisia valvojia karsimaan asiattomia viestejä?

Kyllä tässä taas ollaan niin oikeilla jäljillä kun vaan olla voi. Kun internet on siivottu ja keskustelupalstat tapettu, voivat Viralliset Pakolliset Valvojat sitten kierrellä katuja, kauppoja ja ravintoloita siivoten kansalaisten julkisissa tiloissa käytävien keskusteluiden asiattomat kommentit. Vähitellen kaikki väärät kommentit katoavat koko maasta ja kaikki ovat onnellisia. Kaikki saavat sanoa mitä hyvää haluavat. Ei kieltoja, vain hyviä rohkaisevia keskusteluita. Voiko elämä olla ihanampaa?

Published

9 comments

  1. Bongasin saman hittiuutisen. Melkoinen ehdotus tältä sananvapauslainsäädäntöön erikoistuneelta valtiosyyttäjä Mika Ilmalta. Mika vaan sitten ekojen joukossa valvomaan ja moderoimaan. Tai hei, voisihan meillä olla täällä Suomessa joku taho, joka valvoisi KAIKKIA keskustelukanavia kootusti?

  2. Ehdotus kertoo karua kieltään siitä, minkä verran Ilmanilla on käsitystä siitä, missä ja mitkä ovat netin keskustelupalstoja. Oiskin aika loistavaa olla kaikkien keskustelupalstojen valvojana. Itsari parissakymmenessä minuutissa – jos on poikkeuksellisen kärsivällinen ihminen.

    Ei helevtti mitä spedeä ne pudottelee suustaan, ja lehdet toistaa perästä.

  3. Tässä ehtikin jo jonkin aikaa ilota siitä että Karpel… eiku Saarela ei enää ole masinoimassa nettisensuuria. Sitten tulee tämä.

    Suomi on Euroopan Kiina.

  4. Kohtakin tulee globaalit “hate-speech” lait. Sitten ei ole kenelläkään kivaa

Comments are closed.