Viikkovitonen 20 -07

vitonenSuomalainen seuraa säännöllisesti keskimäärin kahtatoista aikakauslehteä, arvioi Aikakauslehtien Liitto raportissaan vuonna 2006. No mutta tässähän oiva idea Viikkovitoseen, ajattelee Viikkovitosen toimitus ja päättää tutkia asiaa hiukan (kiitos vinkistä).

  1. Listaa kaikki sinulle tulevat kotimaiset ja ulkomaiset aikakauslehdet.
  2. Tilaatko/maksatko ne itse vai saatko ehkä jonkun lahjana? Tilaatko itse lehtiä lahjaksi?
  3. Listaa kaikki ne aikakauslehdet joita luet mutta joita et tilaa.
  4. Ostatko ne irtonumeroina, saatko niitä jostain ilmaiseksi, luetko niitä kirjastossa/kampaajalla/hammaslääkärillä? Kerro kaikki!
  5. Puuttuuko markkinoilta joku lehti joka olisi juuri sinulle sopiva?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published