Mäkkärin euro

Lounaalla tuli puhetta siitä miten McDonaldsin mainoksessa kundi hehkuttaa kavereilleen että on saanut hampurilaisostoksestaan neljä euroa takaisin ja sitten kertojaääni selittää mitä muuta saa kahdella eurolla.

Miten tuo siis toimii, ihmettelimme. Maksaako heppu kahden euron hampurilaisen kuudella eurolla ja saa siitä neljä takaisin? Miten hullua on se? Tuskin sillä on kuuden euron seteliäkään. No, eivät ne aikaisemminkaan ole olleet hirveän älykkäitä mainoksia. Ja uudelleen käytettyinä eivät toimi ollenkaan sen paremmin, vaikka se varmaan onkin halvin mahdollinen ratkaisu.

Tästä inspiroituneena kävin kaivelemassa YouTubesta vanhoja mäkkärimainoksia (ja yhden vähän uudemman japanilaisen), mutta en oikein kuitenkaan ymmärrä miksi.

Published

2 comments

  1. Samaa olen ihmetellyt monasti. En vaan inspiroitunut postaamaan siitä. Hyvä että hoidit homman!

  2. Samalla mainoksella olen minäkin monet kerrat päätäni vaivannut! Olen jo pelännyt, että olen ainoa joka ei tajua.

Comments are closed.