Skrubussakin kaikki kunnossa

Kun ala-asteella opettaja kysyi luokalta “kuka on joutunut nettihyökkäyksen kohteeksi?”, sai hän vastaukseksi todella monia innostuneesti viittaavia oppilaita jotka tehostivat innostuneisuuttaan kimittävin huudoin “EN MINÄ! EN MINÄ!!!!! EN MINÄ!”.

HS.fi:hin ei ole tehty vastaavia hyökkäyksiä. Myöskään MTV3 ei ole ollut nettihyökkäysten kohteena, kerrottiin yhtiöstä torstaina.

HS.fi: STT:n verkkopalveluja häirittiin

Myöskään skrubu.net ei ole ollut nettihyökkäyksen kohteena, kerrotaan skrubu.netin pääkonttorin pöydän alta. Tiettävästi ei myöskään Utsjoen kunta, Marttayhdistys, Kotipizza, naapurin lokakaivon tyhjentäjä tai vastapäisen talon kolmannessa kerroksessa alastomana tiskejään tiskaava ylipainoinen keski-ikäinen mies ole joutunut nettihyökkäyksen kohteeksi.

Kiviäkin kiinnostaa.

Published

1 comment

  1. Hei! En ole keski-ikäinen, ylipainoinen enkä asu kolmannessa kerroksessa.

Comments are closed.