Viikkovitonen 23 -07

vitonen by VeeraOho, kesä tuli. Jos ei ehkä lämpö niinkään, niin kesäkuu ainakin. Ja aurinko (ovat kyllä lämmintä lupailleet, ainakin lööpeissä). Vitosen toimituksen kesä yllätti. Siksipä nämä viisi tällä kertaa.

Kuvasta kiitos Veeralle.

  1. Joko on talviturkki lähtenyt (missä, koska, miten tai miksei)?
  2. Joko on terassilla istuttu/puistossa dokattu (missä, koska, miten tai miksei)?
  3. Joko on kesän menemiset suunniteltu (mitäs ajattelit tehdä)?
  4. Joko on savuttomat baarit testattu (missä, koska tai miksei)?
  5. Joko on kesäkissa hankittu (kerro lisää!)?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published