Viikkovitonen 24 -07

vitonen by marjutKesän ja lämpimän sään kunniaksi Vitonen sirtyy toistaiseksi kevyempään versioon: ykköseen. Ehkä kakkoseen, mahdollisesti kolmoseen, mutta ennen kaikkea ei vitoseen. Eikä neloseen. Kuvasta kiitos Marjutille.

  1. Listaa viisi vinkkiä miten saa ajan riittämään kaikelle sille mitä ihmisen on tehtävä (vai onko niin että aika oikeasti aina riittää, kyse on vain ihmisestä itsestään ja tämän osaamattomuudesta hoitaa asioitaan tehokkaasti)?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

3 comments

  1. En tiedä onko sillä väliä miten kysymyksen ymmärtää, kunhan vastaus on hyvä.

Comments are closed.