Helsinki prog city

Jag gillar taggar. Tags alltså (har dom ett svenskt namn? Etiketter kanske?). Ni vet, dom små beskrivande orden på exempelvis på Flickr.

Jag kollade om någon hade lagt upp bilder från Genesiskonserten redan. Helsinki genesis tour… Och visst fanns där ju några. Exempelvis dessa bilder, tagna av herr llaurén. Och jag blev genast påmind varför det inte är kul med stadionkonserter. Bandet på scenen är små som myror. Scenen är överstor och eftersom det inte riktigt vill bli mörkt på sommaren är ljusshowen lam. Och där sitter man sedan, eller står, och glor på en jäkla videoskärm. Jo nej tack. Vill jag se på TV kan jag göra det hemma.

Men taggar gillar jag.

Helsinki genesis tour gav som resultat även annat: en bild från Helsingfors i arla morgonstund. In Finland we have this thing called urinering på gatan, you know.

Published

3 comments

  1. Imponerande bild. Sista alltså. Kanske MatkailunEdistämisKeskus vill köpa den?

Comments are closed.