Sei7semän

Sain haasteen. Seitsemän asiaa itsestäni. Minä, mikä ihana syy kirjoittaa. Aikaisemman päätökseni mukaan en haasta muita, mutta kaikki jotka tuntevat tarvetta kirjoittaa itsestään seitsemän asiaa saavat toki niin tehdä.

    skrubun pni the simpsons -avatarina

  1. En ole koskaan käynyt, tai tuntenut suurta kiinnostusta käydä katsomassa Second Lifeä, mutta Samin kuvaus lisäsi kiinnostustani hieman: “Käytiin juuri äsken Second Lifessä. Ruotsin suurlähetystössä oli kaksi henkilöä, suurlähettiläällä oli kädessä konekivääri ja aulan katossa lenteli alaston mustaihoinen. About kaikki muut paikalla olleet pelasivat Easy money -hedelmäpeliä. Vaikuttavaa.”
  2. Olen viimeaikoina tuntenut suurta himoa cashew-pähkinöihin, mutta himo on laantumassa.
  3. Marginaalissa olleen muumitestin mukaan olen entien Niisku (kolmantena oli Muumipappa, toista en muista).
  4. Osaan ‘pomputella’ rintalihaksiani samalla tavalla kuin lihaskimput elokuvissa ja mainoksissa. Kuvasin siitä kännykän kameralla todisteaineistoa, mutta siitä tuli jotenkin niin härskin näköistä videokamaa etten julkaise sitä. Teidän on vaan uskottava sanaani.
  5. En osaa nostaa vain yhtä kulmakarvaa kerrallaan, olen kateellinen kaikille jotka osaavat.
  6. Olen hirveän huono pitämään yhteyttä kavereihin, sukulaisiin ja kaikkiin niihin joiden kanssa en ole päivittäin tekemisissä.
  7. Lopuksi, inspiroituneena ampiaisesta joka juuri lensi ikkunastani sisään: Pyydystin pienenä ampiaisen filmipurkkiin. Jätin purkin yhteen monista laatikostoistani moneksi viikoksi ja kun taas löysin purkin avasin kannen. Haju joka lähti puolittain nesteeksi muuttuneesta ampparista sai minut melkein oksentamaan. Pelästyin ja laiton nopeasti filmipurkin kannen paikoilleen juuri kun äitini astui huoneeseeni. Olin varmaan hirveän syyllisen näköinen ja äitini tivasi mitä pahaa olin tehnyt. En koskaan kehdannut tunnustaa, asia nolotti minua niin hirveästi.

PS. Ankkalapiossa on hieno seiska.

Published

4 comments

  1. Mä osaan nostaa vasenta kulmakarvaa. En oikeata. Vasen kulmakarva on niin villiintynyt (elää suorastaan omaa elämäänsä), että sen yläpuolelle on alkanut muodostua ryppy. Talk about toispuoleinen vanhuus :-)

Comments are closed.