Viikkovitonen 31 -07

Vitonen torillaSuzanne Vega lauloi joskus että (If You Were) In My Movie ja Vitosen toimitus antoi täksi maanantaiksi itsensä inspiroitua kyseisestä biisistä. Mutta vaikka kyseessä onkin siis elokuva, on fokus hiukan eri.

 1. Sinusta tehdään elokuva. Budjetti joustaa ja sinä saat valita ohjaajan, käsikirjoittajan, sen kuka näyttelee sinua, kuka näyttelee muita tärkeitä rooleja sekä keneltä tilataan musiikki. Millainen olisi miehitys sinun elokuvassasi sinusta?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

7 comments

 1. pni the movie

  Ohjaaja: Terry Gilliam, jotta leffasta tulisi tarpeeksi absurdi.
  Kässäri: Lawrence Kasdan (hyvät dialogit), elokuvan ohjaaja sekä minä itse.
  Minä (aikuisena): Philip Seymour Hoffman, muita rooleja ei ole vielä mietitty… ne voisivat olla animoituja.
  Musiikkia ei tilata keneltäkään tietyltä vaan soundtrack on mahtava kokoelma hyvää progea.

 2. Oopa,

  Jenna valitsisi Scarlettin, harmi vain että se ei ole yksin hänestä kiinni. Ja harmi, että Ilta-sanomat/lehti julkaisevat juttujaan ilman minkäänlaisia lähteitä. Ja olihan tuosta Jennan toiveesta jo alkuvuodesta puheita, ja leffastakin vähän. Eipä vaan ole mitään vieläkään päätetty…

  Innolla kyllä odotan moista spektaakkelia, jos se joskus saadaan tehdyksi. Ilman Scarlettia tosin luulen minä.

Comments are closed.