Viikkovitonen 33 -07

Vitonen by VeeraTänään, ensimmäisen kerran Viikkovitosen historiassa, koko femman sisältö – niin kysymykset kuin myös kuvitus – on tuotettu täysin Viikkovitosen toimituksen ulkopuolella (look ma, no hands). Kysymykset on säveltänyt Petja ja kuvan on sanoittanut Veera. Hyvät vastaajat, viisi vaatekysymystä ja vitonen Varsovasta, olkaa hyvä.

  1. Minkä vaatteen ostit viimeksi, mistä ja mitä maksoi?
  2. Kuinka helppo sinun on löytää mieleisesi vaate?
  3. Mikä on sinun mielestä yleisin vika vaatetarjonnassa?
  4. Kuinka paljon käytät rahaa vaatteisiin vuodessa?
  5. Minkä vaatteen ajattelit ostaa seuraavaksi?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

2 comments

Comments are closed.