Marillion & Fish = true.

Så har det då hänt, och man missade.

Fish and Marillion reunited for a brief one-off earlier tonight at ‘Hobble on the Cobble’ in the marketsquare in Aylesbury. Fish was headlining the event and as this gig was literally in Marillion’s backyard, and being held in a market square, he had invited his old bandmates for a one-off reunion. For the final encore, Market Square Heroes (the band’s first single), Steve Rothery, Ian Mosly, Mark Kelly and Pete Trewavas joined Fish onstage for the first time in 19 years.

från DPRP

Hoppas någon drog ett litet band därifrån och det dyker upp på YouTube snart. :)

Uppdatering: Finns redan: Market Square Heroes och
Thank you for all your comments

Published

3 comments

  1. Oj oj oj oj oj oj! Jag ****ar honung! Marillion var inte den samma efter Fish. Nånting av musiken bara dog efter att det inte var Fishs röst mera. Visst tappade bandet bort mycket av prog-rocken också.

    Men när man tänker och lyssnar på vad Fish har gjort som soloartist så är det inte så enkelt att Fish var hjärtat av Marillion – Marillion var också på något sätt hans hjärta.

Comments are closed.