4 comments

 1. En, en todellakaan osallistu! Kilpailun säännöissä sanotaan seuraavaa:

  ” TMG:llä on oikeus milloin tahansa päivittää, rajoittaa, laajentaa tai tarkistaa näitä sääntöjä ja ehtoja. On siten tärkeää, että osallistuja sitoutuu aika ajoin tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin. “
  Eli osallistuja maksaa ensin, ja sen jälkeen kilpailun järjestäjä voi muuttaa sääntöjään miten haluaa. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa, että
  “palvelussa noudatetaan matkapuhelinpalveluja koskevia menettelytapasäännöksiä, mukaan lukien maksullisten puhelinpalveluiden eettisen lautakunnan (MAPEL) normistoa”.
  En tiedä tällaisesta normistosta, koska en ole perehtynyt asiaan, mutta näin äkkiä ja asiaan sen tarkemmin perehtymättä ainakin minä saan sellaisen käsityksen, että tällä kilpailulla ei ole eettisyyden kanssa mitään tekemistä.
  Henkilökohtaisesti pidän tällaisia kilpailuita puhtaana kusetuksena, jossa tyhmiä huijataan. En pidä itseäni niin tyhmänä, että kokisin olevani kilpailun kohderyhmää. Siksi en osallistu.

 2. Kilpailun hämäryydestä kertoo ehkä myös se että mainoksen alalaidassa on linkki jossa lukee “Selitys”. Kai siellä sitten selitellään.

  Eikö tätä samaa “Voita Macbook – lähetä tekstiviesti numeroon…” -kilpailua ole ollut myös TV mainoksissa?

 3. Ei anna kovin ammattitaitoista kuvaa, etteivät edes heijastusefektiä osaa tehdä. Sehän on ihan katollaan, kun tarkemmin katsoo.

Comments are closed.