Oh joy

Pitipä katsomani Mel Brooksin Robin Hood: Men in Tights neloselta (en ole sitä koskaan aikasemmin nähnyt, ja Mel Brooksin pällihuumori on [toisinaan] mieleeni), mutta ensimmäiset 45 minuuttia (hiukan alle puolet elokuvasta) meni sitten mustaa ruutua tuijotellessa. Kyllä digi-tv on sitten aika hieno juttu.

Published

7 comments

 1. Tällä kertaa syynä oli kuitenkin inhimilliset syyt. Nelosen henkilökunta marssi ulos Welhon henkilökunnan tueksi.

 2. Klo 21 perjantai-iltana? Niin että Hauskat kotivideot kyllä lähetetiin, mutta laatu(?)huumoria ei? [niin no, eikös se ole lakon idea?] Jummi jammi, minä maksan valtiolle rahaa siitä ilosta että minulla on laite joka vastaanottaa televiision signaaleja [koska niin laki määrää minua] ja kuitenkaan valtio ei pidä huolta siitä että saan sitä mistä maksan. Jossain on jotain kovin värin!

 3. Mä näistä syistä mitään tiedä, mutta kun ois pitänyt tehdä töitä ja disney-kanava päivällä päätti muuttua tanskankieliseksi niin kyllä kiittelin että meillä on ostoDvd-leffoja joilla saa sen tunnin verran työaikaa sairaaltakin lapselta…

  Digikanavat on kivoja. Puhelinyhtiöt on kivoja (erityisesti kolumbus, terveisiä asiakaspalveluun :(). Alepa on kiva (terveiusiä sille ääliölle joka päätti poistaa lähikaupasta kaikki suositut tuotteet ja työntekijät). Samaan syssyyn sanottakoon, ettei se kaupunkisuunnittelulautakuntakaan ihan vähillä pyyhkeillä pääsisi (alue jolla ei kokoajakaduilla ole lainkaan suojateitä ja joilla kaikki tehdään autoilijoiden ehdoilla. Halooo!!!) eikä internetkään nyt ihan kiva ole…

  Valivali. Onneksi perjantain pelastaa muut bloggaajat joilla selkeästi on ihan yhtä vähän sosiaalista toimintaa tänään kuin itsellä. Ensi perjantaina sitten blogimiittiin leikkimään web 2:sta eikös juu?

 4. “Nelosen lähetys pimeni
  Julkaistu: 0:40
  Mika Parkkonen
  helsingin sanomat

  Televisiokanava Nelosen lähetys pimeni perjantaina Digitan Espoon ja Fiskarsin lähettimien alueella. Vika tarkoitti lähetyksen katkeamista koko pääkaupunkiseudulla pian yhdeksän jälkeen illalla.

  Nelosen lähetystoiminnan päällikön Teemu Järvisen mukaan ohjelmapäivystys täyttyi välittömästi runsaista yhteydenotoista. Yhteys palasi jälleen noin kello 21.45.”

  Marssi ulos = vika ???

 5. En ole juuri lainkaan katsellut televisiota sitten helmikuun. Ei ole tehnyt mieli palata takaisin, ja näitä juttuja lukiessa vieläkin vähemmän. Pitäköön tunkkinsa.

 6. Vai telkkaria joku vielä katselee… siis muutakin kuin uutisia ja CSI:ta? Ota kokemus meditoinnin kannalta, ja mustahan *on* aina muodissa. Nyt myös tuossa rättibisneksen kierrossa tosin. Ehkä ne laiskanpulskeat lakkoteknikot ovat vain muodikkaina?

 7. Ha, mie katselin hassua elokuvaa Engel kakkosessa. (Eli siis onhan mulla elämä, eikö?) Enää ei harmita että unohdin laittaa sukkisleffan nauhoituksen päälle.

Comments are closed.