Salamanhidas rangaistus

Ennätys tämä on. En tiedä onko se maailman, tai edes Suomen sellainen, mutta henkilökohtainen kyllä.

Aikaa siis kulunut melkein puolitoista vuotta.

Kyseessä on siis se aika joka kului siitä, että rekisteröin Photoshopin käyttööni siihen, että sain edes minkäänlaista elonmerkkiä siitä, että rekisteröitymisen yhteydessä valitsemastani lahjuksesta kuuluu mitään. Yhtään mitään.

Valitsin tarjotuista vaihtoehdoista kaksi numeroa NAPPin julkaisemaa lehteä Photoshop user. Nyt sitten sain meilin että kaksi numeroa on tulossa (mutta ei siis kuitenkaan tullut vieläkään) – digitaalisessa muodossa, Zinio-lehtenä.

Aika pitkä toimitusaika. En muista että paperilehden tilaaminen ameriikan ihmemaasta kesti noin pitkään edes ennen internettiä, silloin joskus C64 aikaan.

Täytyypä tunnustaa, että jo pari viikkoa rekisteröinnin jälkeen kuvittelin ettei lehtiä tulekaan. Nyt en oikein tiedä pitäisikö itkeä vai iloita. Toisaalta kiva että tulevat, viimeinkin (toivottavasti ovat tuoreita numeroita eikä viime vuoden keväältä), mutta että näköislehtinä.

Näköislehtinä!? Miksi minua rangaistaan näin? Mitä tein saadakseni rekisteröitymisjumalat vihastumaan näin?

Published

6 comments

 1. Kärzi! Olisit ottanut fontteja. Photoshop user taitaa olla aika täynnä kuvia, eteenkin pieniä “howto” screenshotteja. Ziniossa ne on varmaan kooltaan keskimäärin 100×100 pikseliä. Mukavia lukuhetkiä ;)

  (Olen itse ollut MacWorld Zinio-tilaaja.)

 2. Mulle tuli myös samat lehdet, vaikka omasta rekisteröimisestäni ei taida olla vielä vuottakaan, siinä ja siinä. Luulen, että ne ovat tehneet jonkin bulkkitarkistuksen, että keilles kaikille näitä pitikään lähettää.

  Kaipa se pitää taas Zinio asentaa. Muistan olleeni siitä jopa kohtuullisen innostunut kun siihen muutama vuosi takaperin ensi kertaa törmäsin. Sitten se jotenkin jäi.

 3. jny: Mielestäni tarjolla ei ollut fontteja… voi tietenkin olla että oli, mutta ne yleensä on aika tylsiä sellaisia. Luulin että lehdistä on jotain iloa.

  henri: Kyllähän Zinio pitää asentaa (taas), onhan ne (kesä- ja heinä-/elokuun) lehdet plärättävä läpi ainakin kerran.

 4. Ostin oman CS2 suiten USAsta joten voi olla, että minulla oli eri lahjavalikoima. Fontit oli ihan asiallisia, tyyliin Garamond Pro ja joku toinen. Ellei muisti petä…

  Ihan hyödyllinen lahja kun ei omista hirvittävän paljon fontteja.

Comments are closed.