Mysteeri

Kelloradio on jo tunnin särissyt suosikkikanavaasi. On lauantaiaamu. Kännykän torkkutoiminto ei annan armoa enää – on siis aika nousta. Vaikka päätäsi hiukan kivistääkin, muistat miten eilen oli hauskaa kavereiden luona. Hieno loppu viikon arjelle. Muistat myös että kirjoitit siitä jopa Jaikun tullessasi kotiin.

On aamiaisen aika. Kun avaat jääkaapin oven, hämmästyt: Verta! Jääkaapissa on verta! Mistä, miten ihmeestä?

Hetken ihmeteltyäsi muistat, että….

Published

4 comments

  1. ..veripalttua piti tehdä eilen ja veripänikkä jäi jääkaappiin sulamaan, kun pakastin meni rikki. Ehkä tästä vielä mykykeiton tekee.

  2. …paras ystäväsi oli ehdottanut hurjaa temppua. Lähikaupan ryöstö ei ollut koskaan ennen tullut pieneen mieleenkään ennen ystävän ehdotusta. Ja tarkoitus ei ollut ryöstää kassaa tai muita arvoesineitä. Ehei, tarkoitus oli ryöstää pakasteallas. Kauppaan murtautuminen oli yllättävän helppoa ja poistuminenkin onnistui kai huomaamatta. Siinä missä ystäväsi nappasivat mukaansa jäätelöä ja pakastekasviksia, sinä päätit ottaa verta. Verta ja jäitä.

  3. … pilkoit vihdoinkin alakerran hullun naapurin ja pistit palat purkkiin tehdäksesi niistä karjalanpaistia. Siitäs sai.

Comments are closed.