Välilasku Helsingissä

VälilaskuHassua: välilasku. Rahat ottivat, kuittia en saanut, vaihtorahat kyllä. Mitäpä sitä kuitilla kun keskustelu oli hyvää ja antoisaa.

Matkalla kotiin huomasin että Helsingissä esillä olevat Sally Mannin kuvat ovat ihmisarvoa loukkaavia. Itse en sellaista huomannut kuvia katsellessani, ei käynyt edes mielessä. Ei edes Retretissä 1993. On kai käytävä uudestaan tarkistamassa. Kyllä minä tunnen sellaisia joiden mielestä lapset ovat sietämättömiä, mutta että ihmisarvoa loukkaavia?

Piti tässä muutakin. Jos en kuitenkaan.

Paitsi että Welho on näköjään päivittänyt sivujaan. Sieltä on kadonnut se kätevä sanakirja johon ehdin vuosien varrella tottua. Samalla aikaisempi tapa tunnistaa automaattisesti kaapelimodeemin käyttäjät on muuttunut pakolliseksi sisäänkirjautumiseksi. Nyt ei sitten enää ole mitään syytä käydä Welhon sivuilla.

Published

3 comments

  1. No voi hemmetti ja muita ärräpäitä! Sitä sanakirjaa olen käyttänyt ihan päivittäin, paitsi juuri tänään en…. Onneksi pääsen siihen jatkossakin käsiksi opinahjon saitilla, mutta sitten on mentävä proxyllä sisään ja kaikenlaista muuta hankaluutta on.

    Rähmä!

  2. Itse en ole tuota Welhon sivuilta koskaan käyttänytkään, sama kun aukeaa osoitteesta http://www.sanakirja.net/ – ainakin tällä hetkellä näyttäisi toimivan Welhon asiakkaille edelleen entiseen tapaan.

    Toivottavasti eivät ole karsimassa palvelua kokonaan, ainakin mainitaan edelleen Welhon laajakaistaliittymien mainossivuilla, mutta tuollaisethan tietty voivat muuttua.

Comments are closed.