Hakeva etsii ja koluaa

Joskus kun etsii jotain, löytää jotain ihan muuta.

Niin kuin esimerkiksi tässä ihan äskettäin, kun etsin taittoluutani. Oli tarve nuutata. Olen ihan varma että olen sen vastikään jossain nähnyt, mutta juuri kun olisi ollut tarvetta sille, en löydä sitä mistään.

Kaivan läpi yhden jos toisenkin laatikon, korin ja kaapin. Yllättäen istun sängyn laidalla ihmetellen kädessäni olevaa R-Kioskin VIP-videokorttia, noin vuodelta keppi ja risu. Ajalta jolloin Nikkilän ärrällä oli ehkä kymmenen videota.

Kaikenlaista sitä säilyttääkin. Hassua. Ehkä jopa hiukan outoa.

Tänään en etsinyt mitään, mutta löysin Rahinan kautta Charlie Brookerin Screenwipe-ohjelmia YouTubesta. Viihdyttävää. Viihdyttävämpää kuin mitään mitä olisi VIP-videokortilla saanut vuokrattua.

Published

2 comments

Comments are closed.