Pesukone käy

Kahdet joulujuhlat. Yksi perjantaina töissä, toinen lauantaina Weeruskassa, ja molemmat jatkuivat seuraavan vuorokauden puolelle. Juhlien välissä hiukan unta, thairuokaa ja Porcupine Treen esiintyminen jäähallissa.

Jotain hämmentävääPerjantaista ei sen enempää. Lauantaista ehkä vähän. Harmittavasti olivat sitten päättäneet tuottaa Porcupine Treen Helsinkiin juuri samana päivänä ja samaan aikaan kun blogipikkujoulut. Päällekkäisyydessä voiton vei musiikki. Päättelin, että harvemmin esiintyvä voittaa useammin esiintyvän. Hyvä veto. Bändi veti uutta ja vanhempaa tuotantoaan todella hienosti ja tarkasti (olinko havaitsevinani Pink Floyd -tyyppistä perfektionismia?). Ehkä tämän vuoden paras konsertti, tai ainakin yksi parhaista.

Keikalta Weeruskaan kello puolta vaille puolenyön. Osa jo lähtenyt, osa juuri lähtemässä, ne jotka eivät kulmallakaan, eivät tälläkään kertaa kuluneet. Hei… mitäs kuuluu… no sitä samaa, kiva nähdä, hali hali, tissit, moi moi. Jannella listaa johon lisäisin Jere Majavan jonka tapasin ekaa kertaa kasvotusten.

Loput pikakelauksella: keskiolut, viski, valomerkki, juttua, viski, se on vaatekaappi ei vessa, valokuvauksesta, YT mainittu, oho jokos kello… taksikuitti klo 4.06.

Jaha. Pesukone lopetti juuri linkoamisen.

Published