Näitä listoja, näin vuoden loppumetreillä

Jos minulta kysyttäisiin vuoden 2007 parhaita äänijulkaisuja, kaivaisin soittimestani esiin jokusen levyn ja julkaisisin ne aakkosjärjestyksessä esiintyjän mukaan täällä. En edes yrittäisi laittaa niitä paremmuusjärjestykseen, en kykenisi siihen. Listasta voisi tulla ehkä tämän näköinen:

Beardfish: Sleeping In Traffic Part One
Flower Kings: The Sum Of No Evil
Magic Pie: Circus of Life
Porcupine Tree: Fear Of A Blank Planet
Ritual: The Hemulic Voluntary Band
Riverside: Rapid Eye Movement
Rush: Snakes & Arrows
Sylvan: Presets
The Tangent: Going Off On One

Published

2 comments

  1. Sylvan har jag glömt att skaffa (Beardfish, Magic Pie och The Tangent likaså, om än inte lika intensivt så), men Flower Kings, Porcupine Tree, Ritual, Riverside och Rush har jag ju nog. Fish’s 13th Star finns inte på din lista och så kunde jag ännu rekommendera (hälften av) Frost* -skivan och Big Big Train’s skiva the Difference Machine.

    Egentligen borde jag skriva ett lite liknande inlägg.

  2. Beardfish är kanske inte en höjdare. men bland alla 2007 skivor slår den nog t.ex. Kaipa och Blackfield.

Comments are closed.