Skrubunomian alkeet

Tämän kevään koulutusohjelman kurssit skrubunomiasta (ÄOSV) kiinnostuneille löytyvät listattuna Vertaisyliopiston kolmannen kerroksen meemikahvilan ilmoitustaululta (kuppi kahvia 2 euroa). Mutta mielenkiinnon herättämiseksi olen saanut luvan Rector Magnificukselta julkaista tässä 5 – 10 kurssia lyhyine kuvauksineen markkinointimielessä. Valitsin viisi, historiallisista syistä.

Monisäikeinen toimettomuus [tauko 3] Kukapa ei olisi ihaillut niitä jotka osaavat tehdä monia asioita kuitenkaan tekemättä yhtään mitään? Aivan. Tällä kurssilla muka tutustutaan perustekniikoihin ja yleisimpiin työkaluihin joilla ylläpidetään työteliästä olemusta. Ei aktiivisille, läsnäolo pakollista.

Järjenmukainen yhtäpitävä analogia II [uniformian ylimääräinen lisäkurssi] Katsausesitys rinnastavien vertauksien menneeseen historiaan, parhaillaan menevän nykyisyyden klassifikaatioanalyysi sekä rinnakkaisilmiöiden samanlaisuuksien älyllisen looginen koostaminen. Sisältää kiihkeän intensiiviviikonlopun autoanalogioista (ajokortti ei pakollinen, mutta kuva olis kiva ylläri).

Hyvinvoinnilla henkilökohtaiseen tuottavuusohjelmaan (ja vice versa) Opetellaan nollaamaan rakentavasti. Älä kanna töitä kotiin. Edes mielessäsi. Kurssilla käydään läpi hyviä harrastuksia ja muita vapaa-ajan virikkeitä, ystäviä, raitista ilmaa ja pullo hyvää punaviiniä. Kurssin motto: Kaikkea kohtuudella.
– Vierailevana luennoitsijana kaiken kohtuuden johtava ekspertti ja connoisseur Virkanainen.

Bloggaamisen ydin – pidä fokus polttopisteessä (katso video täältä) [viestintä 1a] Kiertelemättä suoraan asiaan (huom. ei sisällä kissoja eikä kuumaa puuroa – omat eväät mukaan), menemättä lähtöruudun kautta selkeän epävaikeaselkoisesti ja notkeasti kuin pekoni sinisellä lautasella. Eittämättä ihquinta kamaa jota tässä yliopistossa voi rahansa vastineeksi saada ilmaisilla kursseilla.

Behavioristinen neutraali positiivisuus – ration ja emotion ulottumattomissa [jestassentään IV] Realiteetin disruptio diskurssioanalyyttisestä näkökulmasta kvantitatiivisin ja kvalitatiivisin keinoin. Negatiivinen bêtises ekskludoidaan C’est nul à chier -metodia hyväksikäyttäen.

Tapojeni vastaisesti kutsun omia kurssiohjelmiaan esittelemään bloggaajakolleegat Tanjan, Timon, Jarin, Reetan ja Pekan.

Ohjeet ovat siis: Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

Published