Kunhan ihmettelen

Tietääkö kukaan mihin perustuu televisiossa mainostavan Bookplus.fi:n väittämä, että se on Suomen suosituin verkkokauppa? En löydä asiasta mitään mainintaa Bookplussan saitilta, eikä Googlekaan osaa auttaa.

Published

6 comments

 1. Kai se perustuu johonkin aivan uskomattomaan laskelmaan, jolla mikä tahansa saadaan näyttämään ihan miltä tahansa. Eihän sillä ole mitään väliä onko väittämä totta tai ei. Tarpeeksi monta kertaa kun sitä toistaa, niin alkaa itsekin uskoa siihen.

 2. Minä olen saanut Bookplus.fi:stä niin äärimmäisen surkean paskaa asiakaspalvelua, että jäi kyllä viimeiseksi tilaukseksi se.
  Ehkä se on sitten niin suosittu, että sen ei tarvitse enää edes palvella asiakkaita tai palkata aivotoiminnalla varustettuja työntekijöitä.

 3. Timo Taskinen: Hienoa, että kysyit heiltä itseltään (itse ajattelin tehdä saman, mutta en päässyt ajatusta pidemmälle). Bookplussan vastauksesta tulee heti mieleen tämä: Aha?

 4. Bookplus on pitkään harjoittanut affiliate-markkinointia Tradedoublerin kautta: nettisivujen omistajat saavat komission jos linkin kautta mennään ostamaan kirjoja BookPlussalta.

  Ilmeisesti suosituimmuudessa on laskettu myös nämä mainoslinkit.

 5. Ja onhan Bookplus jo pitkään toiminutkin, joten on luonollista että siihen on viittauksia.

  Mutta onko viittausten määrä oikeasti hyvä mittari suosituimmuudelle? Samaa mittaria käyttämällä saattaisi saada tulokseksi, että Suvi Lindén on yksi tämän hetken suosituimmista poliitikoista.

Comments are closed.