Sanapaino ja asiasanat

Olen päivä päivältä hämmentyneempi siitä, että kun WordPressiin tuli (viimeinkin) tuki asiasanoille, ei adminpuolella ole mitään työkalua asiasanojen käsittelyyn, paitsi se, että käy jokaisen blogikirjoituksen yksitellen läpi. Kivikautista.

Siksipä testissä on lisäkilke Tooltips Tags. Ei täydellinen, etenkin käytettävyydessä hiukan toivomisen varaa, mutta tuntuu toimivan ja tekevän niitä asioita joita ainakin minä kaipaan asiasanojen suhteen.

Taitaa jäädä käyttöön.

Published

3 comments

  1. Kas, meitä hämmentää sama asia. Taas :)

    Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt toista tagaus-pluggaria nimeltä Bunny’s Technoati Tags. Kyseinen otus pingauttaa Technoratia annetuilla tageilla, jotta Technoratista voisi vahingossa löytyä omalle saitille.

    Tarjoaako WP-tagit ja mainostamasi Tooltip Tagsit jotain sensuuntaista?

Comments are closed.