Hömppää perjantaille

Favor to the Needy -levyllä Delnin neo-proge on ehkä hiukan mollivoittoisempaa kuin edellisillä julkaisuilla, mutta kuitenkin tunnistettavissa loogiseksi jatkeeksi bändin tuotannossa. Kitarat vollottavat kuin ammattilaisitkijät häissä samalla kun kuulija matkaa savuisten jazzluolien uumenista monien satojen valovuosien päähän jollekin tuntemattomalle kuulle.

Delni, Favor to the needy

Piti osallistua tähän meemin jo aikaa sitten, mutta se jäi. Nyt sitten inspiroiduin kun näin Jannen kannen. Oli hiukan haasteellista löytää sopivalla CC-lisensillä olevaa kuvaa, mutta sinnikkäästi reloadaten onnistuin löytämään tämän sivun kolmannen kuvan kohdalta itsjustanaliasin otoksen josta saa jotain vääntää.

Bändin nimi on siis tämän sivun ensimmäinen artikkeli (mitä se nyt tarkoittaakaan, otin otsikon) ja levyn nimi tämän sivun neljä viimeistä sanaa.

Published