Nyt sitä pitäisi saada

Firefox 3Firefox 3:n pitäisi nyt olla saatavilla, mutta saitti on ihan tukossa. Jopa sieltä tänne linkitetyt kuvat jäävät näkymättä. Olo on kuin surffaisi lippupalvelun saittia kun konserttiliput tulevat myyntiin.

Yllättävää? Ei oikeastaan. Vaan miten käy ennätystehtailun? Pysyykö rauta pystyssä?

Päivitys (siinä nelisen tuntia homman aloituksen jälkeen): Mittari raksuttaa (toimiessaan) yli 10000 latauksen minuuttivauhtia.

Päivitys 2 (sellaiset 3h yli ennätysvuorokauden): Lataustahti on selvästi hidastunut, mutta kokonaismäärä on hiukan alle 9 miljoonaa. Aika hurjaa, ja samalla se ei kuitenkaan ole kuin sellaiset vähän päälle promille koko maailman väestöstä (ja hiukan päälle kuusi promillea koko maailman internetkäyttäjistä, jos nopeati löytämäni lähteet ovat oikeassa.).

Published