Päivityksen päivitystä odotellen

Tänään tuntui hyvältä päivältä päivittää. Tarjolla oli OS X 10.4:lle (PowerPC): iLife support 8.3, iTunes 7.7.1 ja Security Update 2008-005. Ovat varmaan olleet tarjolla jo aikaisemmin, mutta kun ei ole ollut melkein viikkoon koneen ääressä, niin no… nyt sitten tein sen.

Mutta miksi teinkään sen? Nyt iTunes ei tunnista ulkoisten kajareiden olemassaoloa eikä AirPort Utility löydä kumpaakaan huoneistossa olevaa langatonta laitetta. Liekö äskeinen kernelin paniikkikohtaus myös päivityksen syytä? Onneksi kuitenkin netti valuu langattomasti seinän ja koneen välillä.

Huokaus.

Päivitys (vuorokautta myöhemmin): Outoa. Tänään kaikki tuntuu sitten toimivankin. Langattomat laitteet löytyvät ja musiikki raikaa ulkoisista kaiuttimista. Mitään en asialle tehnyt. Outoa.

Published