Ei viestejä

Olen tässä useamman päivän ajan niin ihmetellyt kuin myös ihastellut kaupungilla näkyvien mainostaulujen tyhjyyttä. Päivisin ne seistä möllöttävät mukavan rauhallisina ja viestittöminä kaiken kiireen keskellä. Iltaisin ne loistavat hiljaisen valkoista loisteputkivaloa ympäristöön. Vähän rauhallisempi katukuva, hiukan iloisempi mieli.

Published

5 comments

  1. Minä en ole käynyt kaupungilla, mutta jo viime sunnuntaista lähtien olen ihmetellyt täällä Espoon periferiassa, että katuvarsien mainoskyltit (siellä ylhäällä tolpissa) ovat tyhjät, kuin jättimäiset muovitaskut.

    Onks niillä joku lakko vai onko tämä jokin ovela juoni, jolla herätellään ihmisiä todella huomaamaan kaikki ne mainokset, jotka tauon jälkeen ilmestyvät?

  2. Ne on otettu poies siks että paikalliset pellet vois käydä tagittaan ne ja kirjotteleen “FPS SUCKS COCKS!” -tekstejään. Lapsille tyhjää kanvasta nääs, ku ei nykysillä hinnoilla paperia koteihin ostella.

  3. pni,
    varsinaisesti ei. Mutta olen minä sen verran utelias ja kaikesta merkityksiä etsivä, että kovasti kaipaan syytä!

  4. Liittyykös tämä nyt siihen, kun ClearChannel voitti tarjouskilpailun mainospaikoista (vai menikö se toisin päin…)? Jos nyt on vaihto alkanut?

Comments are closed.