Thank you for your feedback

Ostin sen kuitenkin. Sen lyhyemmän ja kalliimman Freakonomics-äänikirjan iTunes Storesta. Ei sitä oikein muualta saanutkaan.

Kirja tuli kolmessa osassa. Se ei ole outoa, osa kirjoista on pätkitty useampaan osaan. Outoa oli se kun kirja oli iPodissa niin huomasin osien olevan numeroitu 1/4, 2/4 ja 3/4. Vaikka kirja kyllä loppuu osaan 3, selittäisi tuo puuttuva neljännes sen, miksi kirja on noin pari tuntia lyhyempi kuin vastaava Audiblessa.

Kirjaa kuunnellessani tuli vastaan epämiellyttävä yllätys. Kakkososassa, noin 46 minuutin kohdalla jää lause kesken! Lyhenetämätön my ass, ajattelin ja päätin antaa palautetta niin Applelle kuin myös Audiblelle, sillä olihan kirja iTunes Storessa Audiblen ystävällisellä avustuksella. En oikeastaan edes odottanut saavani vastuksia kummaltakaan, mutta molemmat antoivat meriselvityksen asiasta.

Audible kertoi noin kuudella sadalla sanalla seuraavana päivänä, että ovat pahoillaan, mutta ovat vain jakelija eivätkä voi asialle yhtään mitään, vaikka tekevätkin Applen kanssa tiivistä yhteistyötä.

Applelta vastasivat, parin päivän päästä, noin 160 sanan verran, että ovat pahoillaan ja koska ottavat laatuasiat vakavasti lupasivat tutkia asiaa, mutta eivät uskaltaneet luvata tuloksia. Sen sijaan lepyttelivät ärtynyttä asiakastaan palauttamalla rahat, joka oli oikein hyvä veto. Siitä tuli hyvä mieli. Mutta taidan kuitenkin olla hiukan varovaisempi ensi kerralla.

Published