Kadonnut

Olen tässä ihmetellyt minne on kadonnut suosikki sana- ja synonyymisanakirjani? Miksi Googlen hakutulosten yläoikeassa kulmassa ei enää näy sanaa definition ja linkkiä joka vie Answers.comiin? Voi tätä vääryyttä.

Published

8 comments

  1. Kari: Siinä on noin seitsemän merkin verran liikaa kirjoitettavaa, eikä lopputulos ole haluamani. Eikä Googlen subscribed linksien Merriam-Webster.comin tuloskaan oikein tyydytä.

  2. Tämä on nyt ihan Stetson-Harrison spekulointia mutta, arvaisin definition-linkin puuttumisen olevan kiinni joko/tai/sekä että selaimesi ja Googlen kieliasetuksista.

    Kokeile käyttää Googlea osoitteessa http://www.google.com/en hakemiseen tai vaihtaa selaimesi kieliasetuksiin englanti. Iso G on kyllä sen verran kelju että se saattaa täysin pyytämättä ja yllättäen vaihtaa kieleksesi taas suomenkielen johtuen maantieteellisestä sijainnistasi, mutta ehkä tällä pääsisi jäljille kutenkin.

  3. Nikke: No nyt toimii taas. Kävin vain tuolla .comissa enkä muuttanut mitään asetuksia. Aika outoa. Selaimeni on kyllä ollut en-US koko ajan ja käytän Googlea lähinnä selaimen oman hakuboksin kautta.

  4. Kas. Joten linkin katoaminen näkyvistä ei ollutkaan mun aateekoon vika vaan guuglen aateekoon.

Comments are closed.