Suurta ja pientä

Kaikkien finanssikriisien ja vaikka minkä tässä velloessa ympärillä, ajattelin mainita Kiva.orgin.

Siinä missä lehdissä kirjoitetaan sellaisista summista, ettei niitä tavallaan edes kykene ymmärtämään, on todella hienoa seurata miten niin moni rahoittaa vapaaehtoisesti köyhiä yrittäjiä siellä, missä hyvin pienelläkin summalla on oikeasti iso merkitys.

Tänään on siis Blog Action Day. Vuosi sitten törmäsin tuohon vahingossa, tänä vuonna muistuttivat meilillä. Teemana 2008 on köyhyys. Siksi.

Published

6 comments

  1. Minä ja vaimo laitetaan Kivaan 25 taalaa joka kuukausi lainaan ja koska niin moni on jo maksanut lainansa takaisin, niin nyt meillä tuo periaatteessa pyörii samalla pääomalla, eli meillä on noin 300 taalaa kierrossa, koko ajan.

  2. Mulla ei ole siellä kuin satku, mutta eiköhän tuo summa jossain vaiheessa kasva.

  3. Itse pyrin pistämään jakoon noin 50 EUR/kk Kivassa. Tällä hetkellä rahaa tulee siihen tahtiin takaisin, ettei sitä tarvitse laittaa joka kuukausi lisää sisään jotta pysyy samassa lainaustahdissa. Täytyy katsoa että jos jossain vaiheessa lisäisi kiertävän rahan määrää enemmänkin.

Comments are closed.