6 comments

  1. Ois kivempi, ku sais ilmottaa jostain positiivisesta. Eikös tollaset painikkeet aiheuta vaan turhaa duunia pollarisedille, ku jengi alkaa paineskella niitä (vai onks se painiskella? :)).

  2. Olen samaa mieltä: postiivisten asioiden ilmoittelu olisi kivempaa kuin negatiivisten nappien paneskelu. Vaan tässä mennäänkin sisäasianministeriön mietintöjen mukaan.

  3. Ja sisäasiainministeriö menee EU-tason mietintöjen mukaan, josta sitten Suomen virkamiehet ja poliitikot virpovat sen mitä saadaan.

    Mut tuli sentään punaiset napit, eikä esimerkiksi nettisivujen ylläpitäjille punaisia hattuja. :)

  4. Minä olen ajatellut, että jos laittaisi sellaisen napin sivulleen, josta painamalla jutusta lähtee aina kopio kaikille kansanedustajille, jotta ne voivat sitten henkilökohtaisesti arvioida laadun.
    Jos tämmöinen nappi saataisiin kaikille blogeille, niin kansanedustajatkin saisivat jotakin ajateltavaa.

  5. Petja: Tuommoinen varmaan tulkittaisiin masinoinniksi ja sitä paheksuttaisiin kovaan ääneen. Mutta olisihan se hienoa, etenkin jos kansanedustajille menevässä kopiossa vielä olisi jaa, ei, tyhjä, poissa -vaihtoehdot ja äänestystulos näkyisi blogissa jutun yhteydessä.

  6. Kauhea idea. Taitaa olla koko homma vain näiden koulumurhien internet tapahtumien takia. Olisi saanut poliisi pitää omana tietonaan nämä koulumurhat ja olisi säästytty paljolta.

Comments are closed.