Aika ajaa ohi ja tööttää mennessään

Tammikuun kolmastoista. Flaneeraan pitkin internettiä. Katselen ympärilleni, teen henkisiä muistiinpanoja ja vertaan niitä jo kirjoittamiini. Vastaan tulee mainos: Äänestä joulun paras herkku. Pysähdyn. Tämä mainos kiinnostaa minua. Klikkaan sitä. (Muista: jos haluat saada ihmiset klikkaamaan bannereita, mainosta jouluaihetta uuden vuoden jälkeen.) Siirryn ajan unohtamaan kilpailuun. Tämä päättyi jouluaaton aattona, ajattelen nostaessani lattialta kilpailun pahasti kellastuneet säännöt. Osallistuminen repsottaa auki kuin tuulen raiskaama saluunan keinuovi jossain spagettiwesternissä. Pyyhin pahimmat roskat pois osallistumislomakkeen päältä ja täytän vaaditut kentät. Klikkaan hyväksymispainiketta. Ruosteinen OK narahtaa. Saan tiedon, että olen mukana kilpailemassa hemmottelupäivästä. Hymähdän – pölyn määrästä päättelen kuitenkin, ettei minulla oikeasti ole mahdollisuutta voittaa. En kutsu kavereita mukaan. Jatkaessani matkaa, huomaan sivun alalaidassa linkin sivustolle josta päädyin tänne: “Parasta nyt, 26. syyskuuta”. On yhä tammikuun kolmastoista. Jossain joku soittaa torvea: tööt tööt!

Published

8 comments

  1. Myös kunnallisvaalien vaalimainoksia näkyy edelleen olevan ainakin AdSense-mainoksien joukossa (esim. Marcus Roos pyrkii edelleen kovasti Porvoon valtuustoon mm. vanhan Oikealla asialla -blogini mainoksissa).

  2. Syyskuun 26. päivän suositukseni ovat olleet viikkokaupalla Blogilistan linkatuimpia artikkeli. Sinne ei muuten linkitä kukaan muu kuin oman blogini “ehkämahdollisestisamankaltaisia” -hilirimpsu syötemerkintöjen perässä.

  3. Jännä miten Foodyssa on esillä paljon ei niin tuoretta linkkiä Blogilista.fi-otsikon alla. Tätä kirjoittaessani kolme “Parasta nyt” syyskuulta, yksi linkki johonkin vanhentuneeseen kilpailuun ja yksi adventtikalenterijuttuun julkaistu marraskuun 29. 2008.

  4. Nope. Välttelen suoramarkkinointia siten, etten koskaan ota osaa mihinkään kilpailuihin, sillä jos ei mitään muuta niin ainakin sitä noista voittaa kutakuinkin aina. Tosin tässä tapauksessa voisi tietysti käyttää tekaistuja tietoja, ihan vaan testatakseen että toimiikinko tuo lomake vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen.

  5. Niin, ainahan niihin noihin ajan ulkopuolelle jääneisiin juttuihin voi kirjoitella esim. nimekseen “Vieläkötämä Onvoimassa” ja osoitteeksi “Voinko minä oikeasti voittaa vielä vuonna 2009” jne jne :)

Comments are closed.