Hitaasti eteenpäin laahustavia päiviä

Eilinen bloggaajien mukava talvirieha (emännälle kiitos) mukavine jatkoineen (emännälle ja isännälle kiitos) on pitänyt menon hitaana tänään. Marilla raportti linkein, Jaikussa ainakin pari viestiketjua.

Pesukone hyrisee, aurinko on kai jo laskenut ja olen jo parin tunnin ajan miettinyt josko pitäisi juoda vielä mukillinen kahvia. Laitoin kuitenkin vähän kuvia eilisestä katseltavaksi. Ne ovat Sulopuisto-koulukunnan mukaisia, liberaalilla tulkinnalla (kontrasti melkein tapissa ja salama ei aina ole kauhea asia tai on kauhea hyvällä tavalla).

Published

5 comments

  1. Jännä kuva tuo missä oli mun koru mustavalkoisena, sain siitä välittömästi kymmenen uutta jatkoideaa mallin kehittämiseen, kiitoksia ;)

  2. Ooh, kuva jossa on dippi tms. on hieno. Ensin katsoin, että kuka on sytyttänyt dippikorin tuleen :-)

  3. Kriisi: joo, siitä tuli aika jännä. Se on joskus hyvä kaveri, tuo sattuma.

Comments are closed.