Valokuvapääsiäinen

Sain viimeinkin tilausta vaille valmiiksi matkakuvakollaasin kirjamuodossa. Kuuden kuvaajan noin 2900 kuvasta tuli sellainen vähän päälle 400 sivuinen järkäle, vaikka kuvia itse kirjaan ei tullutkaan kuin noin 1500 (vain!). Hirveän vaikea olla kriittinen reissukuvien suhteen. Kokonaisuudessa, fiiliksen ylläpitämiseksi, sellaisetkin kuvat joita ei ehkä yksittäisinä otoksina arvosta kummemmin, toimivat loistavasti tuomaan esiin sitä millaista reissussa oikeasti oli. Mielestäni onnistuin kasaamaan toimivan paketin. Vielä pitää katsella läpi pari kertaa, että löytää kaikki mokat.

Laitoin äsken näkyville mustavalkoisia kännykkäkuvia galleriaan (joihin siis inspis täältä). Ne jotka ovat julkaisseet linkin viimeisimmän blogimiitin kuviin galleriassani, tekevät hyvin muuttaessaan linkin ohjaamaan tänne – vanhassa osoitteessa ei enää ole kuvia.

Ja onhan kuvia myös otettu. Tiputtelen niitä, kiusallisen hitaasti, varmaan enimmäkseen Multiple exposures -settiin Flickrissä. Tykkään tällä hetkellä aivan hirveästi monivalotuksista. Mikäköhän niissä niin innostaa? Onko sillä oikeastaan väliä jos se tekee kuvaamisesta kivaa ja kuvien katselemisestä vielä kivempaa?

Onneksi huomenna (tai siis tänään [kello näyttäisi puksuttavan jo yli puolta yötä]) on vielä vapaapäivä.

Published

2 comments

  1. Värst hur kännyckbilder kan se piffiga ut med ett par enkla inställningar. Eller, antagligen är det väl samma grej som tidigare, att vissa typer kan ta bilder och andra typer (som jag) bara tar bilder… :)

  2. Nja. Det är ju inte så mycket att ta som det är att se vad som skulle bli en bild och kunna sedan kommunicera det via fotografi åt någon annan än sig själv. Att ställa in kännyckens kamera lite gör det hela eventuellt aningen lättare.

Comments are closed.