Se yksi tylsä blogi

Muistaako joku sen maailman tylsimmän blogin joka taisi oli aktiivisimmillaan vuosina 2003 – 2004? Se oli vallan mainio blogi(-parodia, olin ymmärtävinäni siihen aikaan) lyhyine juttuineen jotka keräsivät paljon kommentteja:

I opened a drawer by pulling it towards me. I picked up the object I needed and removed it from the drawer. Having done so I pushed the drawer with my hand, thus closing it.

Tulipa tuo vaan mieleen kun tajusin Facebookin nykymuodossaan olevan aivan saman, vaikkakin hiukan eri tavalla tarjoiltuna.

Sitä minä vaan oikeastaan tässä, että maailman tylsin blogi oli joskus selvästi edellä aikaansa.

Luulin blogin lopettaneen, mutta pienellä etsinnällä löysin sen siirrettynä omaan domainiin WordPress-alustalle. Kaiken lisäksi blogi on päivittynyt tämän vuoden heinäkuussa kahdella jutulla, ensimmäisen kerran sitten vuoden 2006. Ja kommentoijat ovat löytäneet sen myös. Taidan laittaa seurantaan.

Published